Blogi - 2018 https://www.suomentilintarkastajat.fi Talouden ammattilainen, yritysjohdon edustaja tai tilintarkastaja, tutustu ajankohtaisiin bloggauksiin ja artikkeleihin! fiWed, 19 Dec 2018 12:00:00 +0200Thu, 28 Mar 2019 09:32:47 +0200eZ Publish - Avenis eZ Start http://www.rssboard.org/rss-specification Tilintarkastajan työn laadun merkitys korostuu Wed, 19 Dec 2018 12:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastajan-tyon-laadun-merkitys-korostuu https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastajan-tyon-laadun-merkitys-korostuu Sanna Alakare: PRH on julkaissut yhteenvedon vuoden 2018 laaduntarkastusten tuloksista. Käymme laadunvalvonnan tulokset huolellisesti läpi ja kehitämme toimintaamme niiden pohjalta. Toivomme myös lämpimästi, että yhteistyö ja vuorovaikutus valvojan kanssa tiivistyy.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Tilintarkastaja, lähde mukaan muutosten tanssiin Thu, 13 Dec 2018 10:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastaja-lahde-mukaan-muutosten-tanssiin https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastaja-lahde-mukaan-muutosten-tanssiin Sanna Alakare: Aurinkoinen Sydney otti lämpimästi vastaan tilintarkastajien maailmankongressin (World Congress of Accountants) osallistujat. Nelipäiväisessä kongressissa käsiteltiin kaikille ajankohtaisia teemoja: tarkoitus, hyvät käytännöt ja tulevaisuus.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Maailman monimutkaisimmat korkorajoitussäännökset – mitä ensi vuonna on luvassa? Wed, 28 Nov 2018 09:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/maailman-monimutkaisimmat-korkorajoitussaannokset-mita-ensi-vuonna-on-luvassa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/maailman-monimutkaisimmat-korkorajoitussaannokset-mita-ensi-vuonna-on-luvassa Merja Raunio: Ensi vuoden alusta Suomessa tulee voimaan korkorajoitussäännökset, jotka saattavat olla maailman monimutkaisimmat.

]]>
Talouden ammattilaisille
Taloudelliset väärinkäytökset – ajattele kuin rikollinen Wed, 14 Nov 2018 09:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/taloudelliset-vaarinkaytokset-ajattele-kuin-rikollinen https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/taloudelliset-vaarinkaytokset-ajattele-kuin-rikollinen Tytti Saarinen: Kyetäkseen selvittämään taloudellisia väärinkäytöksiä, tulee itsekin ajatella rikollisen tavoin. Tässä sanonnassa lienee pieni totuuden siemen ja toisaalta syy siihen, että taloudellisten väärinkäytösten selvittäminen on työnä varsin erilaista kuin vuositilintarkastus tai tyypillisemmät talousalan tehtävät. Itsekin teen näitä töitä puhtaasti rakkaudesta lajiin.

]]>
Talouden ammattilaisille
Ennakkoperintä - miten huolehdin, että työnantajavelvoitteet tulevat hoidetuksi oikein? Tue, 13 Nov 2018 09:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/ennakkoperinta-miten-huolehdin-etta-tyonantajavelvoitteet-tulevat-hoidetuksi-oikein https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/ennakkoperinta-miten-huolehdin-etta-tyonantajavelvoitteet-tulevat-hoidetuksi-oikein Anna-Leena Rautajuuri: Vuoden 2019 alussa on tulossa voimaan ehkäpä merkittävin raportointiuudistus, mitä ennakkoperintäpuolella on nähty. Työnantajasuoritusten raportointi muuttuu kertaheitolla lähes reaaliaikaiseen raportointiin ja samaa raportointia pääsevät hyödyntämään periaatteessa kaikki työnantajan palkkatietoja tarvitsevat tahot.

]]>
Talouden ammattilaisille
Tilintarkastuksen vaikutus voitonsiirtoon verokannan laskemisen yhteydessä Wed, 07 Nov 2018 07:25:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastuksen-vaikutus-voitonsiirtoon-verokannan-laskemisen-yhteydessa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastuksen-vaikutus-voitonsiirtoon-verokannan-laskemisen-yhteydessa Henrik Höglund ja Dennis Sundvik: Olemme tutkineet, mitä vaikutuksia tilintarkastajan valitsematta jättämisellä on verotuksen näkökulmasta. Kiinnijäämisriski vähentää sääntöjen vastaisten menetelmien käyttöä, ja tilintarkastus onkin yksi keino vähentää sääntöjen kiertämistä.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Pk-yritysten tilintarkastaja – hyödynnä sähköistä taloushallintoa Fri, 26 Oct 2018 14:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/pk-yritysten-tilintarkastaja-hyodynna-sahkoista-taloushallintoa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/pk-yritysten-tilintarkastaja-hyodynna-sahkoista-taloushallintoa Marja-Liisa Lohtander: Sähköinen taloushallinto tuo tilintarkastajalle monia mahdollisuuksia, mutta vaatii myös tilintarkastustyön kehittämistä. Mitä mahdollisuuksia kannattaa jo nyt hyödyntää ja mikä on mahdollista tulevaisuudessa?

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Tilinpäätöksen puumerkit yhä useammin sähköisiä Tue, 23 Oct 2018 15:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/tilinpaatoksen-puumerkit-yha-useammin-sahkoisia https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/tilinpaatoksen-puumerkit-yha-useammin-sahkoisia Riitta Laine: Tilinpäätöksiä allekirjoitetaan yhä useammin sähköisten allekirjoituspalvelujen avulla. Se paitsi nopeuttaa allekirjoitusprosessia, myös mahdollistaa koko taloudellisen raportoinnin prosessin digitalisoimisen – yksittäisistä tositteista tilinpäätökseen saakka.

]]>
Talouden ammattilaisille
Mitä tilintarkastus on? Thu, 18 Oct 2018 15:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/mita-tilintarkastus-on https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/mita-tilintarkastus-on Harkitsetko tilintarkastusalan opintoja tai mietityttääkö, mitä kaikkea tilintarkastaja työssään tekee? Opiskele tilintarkastuksen lyhyt oppimäärä!

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Robotin kanssa töissä Thu, 18 Oct 2018 13:47:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/robotin-kanssa-toissa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/robotin-kanssa-toissa Ohjelmistorobotit ovat jo monessa yrityksessä osa taloushallinnon tiimiä. Mutta mitä ohjelmistorobotiikka oikeastaan on? Entä mitä hyötyä siitä on taloushallinnossa?

]]>
Talouden ammattilaisille
7X startupit tutuiksi Thu, 18 Oct 2018 12:47:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/7x-startupit-tutuiksi https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/7x-startupit-tutuiksi Mitä startup-yrityksen perustamisessa ja toiminnassa on hyvä huomioida ja ymmärtää? KPMG:n startup-palveluiden vetäjä Jussi Paski kertoo seitsemän faktaa startupeista.

]]>
Talouden ammattilaisille Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Luotettava tieto – tärkeää vai ei? Mon, 15 Oct 2018 13:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/luotettava-tieto-tarkeaa-vai-ei https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/luotettava-tieto-tarkeaa-vai-ei Sanna Alakare: Taloudellisen informaation ja tilinpäätösten laadun jatkuva parantaminen on johtotähteni. Työskentelen sen eteen, että yrityksillä, organisaatioilla ja julkisella sektorilla on luotettavaa tietoa, kun päätetään investoinneista tai muista tärkeistä kehityshankkeista. Taloustiedon laatu ja luotettavuus on sydämen asia – ei vain itselleni, vaan tilintarkastajien ammattikunnalle.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Puhaltavatko liikearvon kirjanpitokäsittelyssä muutoksen tuulet? Fri, 12 Oct 2018 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/puhaltavatko-liikearvon-kirjanpitokasittelyssa-muutoksen-tuulet https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/puhaltavatko-liikearvon-kirjanpitokasittelyssa-muutoksen-tuulet Ville Toivonen: Yhdysvaltalaisjätti General Electric tiedotti lokakuun alussa 23 miljardin dollarin liikearvon alaskirjauksesta toimitusjohtajan vaihdoksen yhteydessä. Yhtiön osakekurssi nousi useita prosentteja kyseisenä päivänä. Mistä mystisessä liikearvossa oikein on kyse ja kuinka liikearvon kirjanpitokäsittely on muuttumassa?

]]>
Talouden ammattilaisille
Kohti vaikuttavaa säätiövalvontaa Wed, 10 Oct 2018 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/kohti-vaikuttavaa-saatiovalvontaa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/kohti-vaikuttavaa-saatiovalvontaa Terhi Maijala: Säätiövalvonta on Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) lakisääteinen tehtävä. Tavoitteenamme on vaikuttava valvonta. Tavoitteessa onnistumme, kun säätiölain vastainen tila saadaan korjattua yksittäisessä säätiössä ja kun valvontatoimet saavat aikaan yleisestävyyttä. 

]]>
Talouden ammattilaisille
Kuultu on, mutta kuunnellaanko? Fri, 05 Oct 2018 13:30:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/kuultu-on-mutta-kuunnellaanko https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/kuultu-on-mutta-kuunnellaanko Jarkko Raitio: Tilintarkastuslain 2 luvun 2 §:ää ehdotetaan muutettavaksi. Onko kyse yhdestä mitättömän pikku pykälän pikku muutoksesta, joka voitaisiin tehdä suuremmitta mutinoitta vai onko kyse jostain merkityksellisemmästä, josta pitää nostaa haloo? Kallistuu vahvasti jälkimmäiseen.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Onnistunut arvonmääritys – miksi se on tärkeää? Fri, 05 Oct 2018 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/onnistunut-arvonmaaritys-miksi-se-on-tarkeaa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/onnistunut-arvonmaaritys-miksi-se-on-tarkeaa Esko Saura: Arvonmääritysten tekeminen on kuin ruoanlaittoa. Niitä tekevälle mielenkiintoisia ja luovuutta vaativaa. Niitä tulkitsevalle tärkeitä apuvälineitä päätöksenteossa. Onnistunut arvonmääritys on kaunis kokonaisuus, joka jättää hyvän mielen ja jota kelpaa esitellä muillekin.

]]>
Talouden ammattilaisille
Kuka päättää yrityksessä tavara- tai palvelumyynnin arvonlisäverokäsittelyn? Thu, 27 Sep 2018 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/kuka-paattaa-yrityksessa-tavara-tai-palvelumyynnin-arvonlisaverokasittelyn https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/kuka-paattaa-yrityksessa-tavara-tai-palvelumyynnin-arvonlisaverokasittelyn Piia Ahonen: Kysymyksellä haluan haastaa yrityksiä miettimään sitä, miten yritysten myyntien arvonlisäverokäsittelystä päätetään ja missä vaiheessa. Olisin sitä mieltä, että yrityksessä esimerkiksi tuotemyyjien ja -päälliköiden tulisi olla arvonlisäverotuksen taitureita, eikä ainoastaan talous- tai hallintohenkilöstön. Usein on jo liian myöhäistä, kun talousosasto saa selvitettäväkseen tehtyihin kauppoihin liittyviä myynti- ja ostolaskuja. Kuulostaako tutulta?

]]>
Talouden ammattilaisille
5 minuutin tilinpäätösanalyysi: kannattavuus, vakavaraisuus ja likviditeetti – ei taida onnistua?! Wed, 19 Sep 2018 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/5-minuutin-tilinpaatosanalyysi-kannattavuus-vakavaraisuus-ja-likviditeetti-ei-taida-onnistua https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/5-minuutin-tilinpaatosanalyysi-kannattavuus-vakavaraisuus-ja-likviditeetti-ei-taida-onnistua Harri Seppänen: Yrityksen taloudellisen analysoinnin suomalainen ”kansanperinne” kertoo, että yrityksen analysoinnissa tulisi keskittyä kolmeen seikkaan: kannattavuuteen, vakavaraisuuteen ja likviditeetiin.

]]>
Talouden ammattilaisille
Unelma-ammatissa tilintarkastajana Tue, 11 Sep 2018 14:47:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/unelma-ammatissa-tilintarkastajana https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/unelma-ammatissa-tilintarkastajana Juha-Pekka Keimmo: Olen toiminut 25 vuotta päätoimisena tilintarkastajana. Ammatti on monin tavoin muuttunut kuluneiden vuosien aikana. Opiskeluaikana näin tilintarkastajan ammatin itsenäisenä työnä, jota ohjasivat korkea moraali ja alan vakiintuneet käytännöt. Substanssiosaamisen ohella ammatissa korostuivat sosiaalisuus ja asiakaspalvelutaidot.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Erityinen tarkastus ja tilintarkastus – mitä eroa? Mon, 10 Sep 2018 14:25:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/erityinen-tarkastus-ja-tilintarkastus-mita-eroa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/erityinen-tarkastus-ja-tilintarkastus-mita-eroa Seppo Suontausta ja Tytti Saarinen: Erilaisista tilintarkastajien tekemistä tarkastuksista puhuttaessa termit menevät helposti sekaisin. Selvennämme terminologiaa ja erilaisten tarkastusten eroja. Kerromme, mikä on tilintarkastuksen tarkoitus ja miten se eroaa erityisestä tarkastuksesta ja erityistarkastuksesta.

]]>
Talouden ammattilaisille Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Tilintarkastaja on varmentamisen ammattilainen Mon, 10 Sep 2018 12:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastaja-on-varmentamisen-ammattilainen https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastaja-on-varmentamisen-ammattilainen Riitta Laine: Kerron tässä artikkelissa, millaisia varmennus- ja liitännäispalveluita tilintarkastaja voi tarjota, ja miten kansainväliset tilintarkastusstandardit niitä ohjaavat.

]]>
Talouden ammattilaisille Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Tilintarkastusrajat luupin alla Mon, 10 Sep 2018 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastusrajat-luupin-alla https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastusrajat-luupin-alla Tilintarkastuksen lakisääteisten rajojen nostamista pohditaan parhaillaan. Kuinka merkittävästä muutoksesta olisi kyse ja mitkä olisivat sen vaikutukset?

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Mistä tietää, että konkurssi on lähellä? Wed, 05 Sep 2018 14:35:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/mista-tietaa-etta-konkurssi-on-lahella https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/mista-tietaa-etta-konkurssi-on-lahella Paula Roima: Sain olla kuuntelemassa professori Teija Laitisen (Vaasan yliopisto) mielenkiintoista puheenvuoroa tilintarkastajien Kesäpäivillä konkurssien ennustamisen vaikeudesta. Parhaimmatkaan tilastolliset menetelmät eivät anna kuin reilun 80 prosentin ennustamistarkkuuden.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Puheenjohtaja Maria Grönroos: Tilintarkastajista on moneksi Thu, 30 Aug 2018 09:35:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/puheenjohtaja-maria-gronroos-tilintarkastajista-on-moneksi https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/puheenjohtaja-maria-gronroos-tilintarkastajista-on-moneksi Maria Grönroos aloitti kaksivuotiskauden Suomen Tilintarkastajat ry:n puheenjohtajana kesäkuussa 2018. Maria piti Tilintarkastajien Kesäpäivillä 30.8.2018 puheen. Hän korosti digitalisaation, tilintarkastuksen ja vastuullisuuden merkitystä sekä sitä, kuinka olemme yhdessä enemmän.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Yritysjärjestelyjen verotuksessa odotettavissa suuria muutoksia ensi vuonna Tue, 28 Aug 2018 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/yritysjarjestelyjen-verotuksessa-odotettavissa-suuria-muutoksia-ensi-vuonna https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/yritysjarjestelyjen-verotuksessa-odotettavissa-suuria-muutoksia-ensi-vuonna Saku-Matti Koponen: Hallitus valmistelee kahta suurta muutosta yritysjärjestelyiden verotukseen vuodelle 2019. Elinkeinoverolakiin kaavaillaan korkovähennysoikeuden rajoittamiseen liittyvän sääntelyn muuttamista, ja yhteisöjen tulolähdejako aiotaan poistaa. 

]]>
Talouden ammattilaisille
Kuka – tai mikä – lukee sinun tilinpäätöstäsi? Fri, 24 Aug 2018 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/kuka-tai-mika-lukee-sinun-tilinpaatostasi https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/kuka-tai-mika-lukee-sinun-tilinpaatostasi Elina Peill: Tilinpäätökseen pätee sama ohje kuin kaikkiin teksteihin blogeista romaaneihin. Teos tavoittaa kohderyhmänsä parhaiten, kun mietit ja tunnistat, kenelle olet sitä laatimassa. 

]]>
Talouden ammattilaisille
Sinustako tulevaisuuden tilintarkastaja? Thu, 23 Aug 2018 13:22:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/sinustako-tulevaisuuden-tilintarkastaja https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/sinustako-tulevaisuuden-tilintarkastaja Tilintarkastus tarjoaa laajat uramahdollisuudet yhteiskunnan eri osa-alueilla. Lue, miten tilintarkastajaksi pääsee - ja aloita valmistautuminen hyvissä ajoin!

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Tilintarkastajien Matkaseminaari Wieniin 16.-18.8.2018 Thu, 23 Aug 2018 11:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastajien-matkaseminaari-wieniin-16.-18.8.2018 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastajien-matkaseminaari-wieniin-16.-18.8.2018 Riitta Laine: Kourallinen Suomen Tilintarkastajien jäseniä ja muutama avec saivat jatkoajan kesälomalleen, kun kaunis ja helteinen Wien toivotti meidät tervetulleeksi. Mitä matkaseminaarista jäi mieleen? Lue!

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Brändää itsesi Mon, 20 Aug 2018 15:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/brandaa-itsesi https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/brandaa-itsesi Auta, ota asiakas keskiöön ja hyödynnä persoonaasi. Brändää itsesi somessa Jarkko Sjömanin vinkkien avulla!

]]>
Talouden ammattilaisille Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Ohjelmistorobotiikka tilintarkastuksessa Mon, 20 Aug 2018 11:47:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/ohjelmistorobotiikka-tilintarkastuksessa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/ohjelmistorobotiikka-tilintarkastuksessa Laura Hanninen: Pro gradu -tutkimukseni aiheena on ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen tilintarkastuksessa. Tavoitteena oli selvittää, mitä hyötyjä ja haasteita robotiikan käyttämiseen liittyy, sekä tutkia mahdollisia kehitysideoita tilintarkastusprosesseista, joissa ohjelmistorobotiikkaa voidaan tulevaisuudessa hyödyntää.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille