Blogi - 2019 https://www.suomentilintarkastajat.fi Talouden ammattilainen, yritysjohdon edustaja tai tilintarkastaja, tutustu ajankohtaisiin bloggauksiin ja artikkeleihin! fiThu, 12 Dec 2019 09:00:00 +0200Mon, 17 Feb 2020 13:48:12 +0200eZ Publish - Avenis eZ Start http://www.rssboard.org/rss-specification Tilintarkastajan työ huipentuu raportointiin Thu, 12 Dec 2019 09:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastajan-tyo-huipentuu-raportointiin https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastajan-tyo-huipentuu-raportointiin Riitta Laine: Tilintarkastajan raportointi -julkaisu on yksi tärkeimmistä tilintarkastajan työssään käyttämistä julkaisuista. Lue, mitä päivitetty julkaisu pitää sisällään! 

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Asiakasvarojen hallinnointi on tärkeä osa monen yrityksen liiketoimintaa Mon, 09 Dec 2019 10:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/asiakasvarojen-hallinnointi-on-tarkea-osa-monen-yrityksen-liiketoimintaa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/asiakasvarojen-hallinnointi-on-tarkea-osa-monen-yrityksen-liiketoimintaa Timo Eerola: Suomen Tilintarkastajat ry on päivittänyt suosituksensa asiakasvarojen tarkastamisesta ja tilintarkastajan raportoimisesta. Ohjeen päivityksessä on huomioitu sijoituspalvelulakiin heijastuvat muutokset EU-lainsäädännössä sekä muutokset kansainvälisissä tilintarkastusalan standardeissa.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Urapolkuja: Tilintarkastaja hyötyy loikasta pöydän toiselle puolelle Fri, 22 Nov 2019 15:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/urapolkuja-tilintarkastaja-hyotyy-loikasta-poydan-toiselle-puolelle https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/urapolkuja-tilintarkastaja-hyotyy-loikasta-poydan-toiselle-puolelle Miki Lehtomäki katsoo tilintarkastuskuvioita myös pöydän toiselta puolelta. Hän työskentelee talous- ja hallintopäällikkönä Governia-nimisessä Suomen valtion erityistehtäväyhtiössä. Lisäksi Miki työskentelee sivutoimisena tilintarkastajana ja taloushallinnon kouluttajana omassa yhtiössään Lehtomäki Audit Oy:ssä.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Urapolkuja: Tilitoimistosta perspektiiviä tilintarkastajan uralle Fri, 22 Nov 2019 11:30:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/urapolkuja-tilitoimistosta-perspektiivia-tilintarkastajan-uralle https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/urapolkuja-tilitoimistosta-perspektiivia-tilintarkastajan-uralle Tie tilintarkastajaksi voi käydä monenlaisia polkuja. Sari Naukkarinen on hankkinut kannustimet tilitoimistossa ja kertoo omasta urapolustaan.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Haluatko rikastua tai muuttaa maailmaa? Fri, 22 Nov 2019 10:38:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/haluatko-rikastua-tai-muuttaa-maailmaa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/haluatko-rikastua-tai-muuttaa-maailmaa Sari Lounasmeri: Pienelläkin pääomalla pääsee sijoittamisen alkuun ja pitkä sijoitusaika maksimoi tuottoja. Siksi sijoittamiseen kannattaa perehtyä jo nuorena. Sijoittamalla voi edistää myös vastuullista yritystoimintaa.

]]>
Talouden ammattilaisille
Pörssiyhtiöiden hallinnointikoodi uudistuu Fri, 22 Nov 2019 10:25:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/porssiyhtioiden-hallinnointikoodi-uudistuu https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/porssiyhtioiden-hallinnointikoodi-uudistuu Pörssiyhtiöiden hallinnointikoodiuudistuksen tavoitteena on yhtenäistää toimintatapoja, lisätä läpinäkyvyyttä ja edistää osakkeenomistajien mahdollisuuksia arvioida noudatettavia käytäntöjä. Leena Linnainmaa kertoo kirjoituksessaan lisää!

]]>
Talouden ammattilaisille
Vuorovaikutusta, bisnesymmärrystä ja mahdollisuuksien mindsettia Fri, 22 Nov 2019 10:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/vuorovaikutusta-bisnesymmarrysta-ja-mahdollisuuksien-mindsettia https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/vuorovaikutusta-bisnesymmarrysta-ja-mahdollisuuksien-mindsettia Mitä taitoja tulevaisuuden tilintarkastajalta vaaditaan? Ainakin sosiaalisia taitoja ja liiketoiminnan syvällistä ymmärrystä. Vaasan yliopiston lehtori Tuukka Järvinen kertoo lisää kirjoituksessaan. 

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Raportointi edistää vastuullisuutta Fri, 22 Nov 2019 09:30:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/raportointi-edistaa-vastuullisuutta https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/raportointi-edistaa-vastuullisuutta Taloudellisen raportoinnin laadusta väitellyt Aalto-yliopiston apulaisprofessori Emma-Riikka Myllymäki on laajentanut tutkimuskohdettaan vastuullisuusraportointiin. Kestävän kehityksen teemat koskevat yhä vahvemmin myös laskentatoimen alaa.

]]>
Talouden ammattilaisille Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Mitä tapahtui, kun tilkkarit vierailivat Haaga-Heliassa? Mon, 18 Nov 2019 13:35:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/mita-tapahtui-kun-tilkkarit-vierailivat-haaga-heliassa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/mita-tapahtui-kun-tilkkarit-vierailivat-haaga-heliassa Paula Hämäläinen: Tilkkarit vierailivat Haaga-Heliassa lokakuun lopussa ja luokkatila pullisteli. Opiskelijat olivat tulleet joukoin kuulemaan tutkintovaatimuksista ja tilintarkastajan työstä niin nyt kuin tulevaisuudessa.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Yleisluonteinen tarkastus on tilintarkastusta kevyempi Wed, 13 Nov 2019 09:30:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/yleisluonteinen-tarkastus-on-tilintarkastusta-kevyempi https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/yleisluonteinen-tarkastus-on-tilintarkastusta-kevyempi Riitta Laine: Tilintarkastajan tekemä tarkastus voi olla tilintarkastusta tai yleisluonteista tarkastusta. Yleisluonteinen tarkastus on tilintarkastusta kevyempi ja siksi hyvä vaihtoehto mikrokokoluokan yrityksille. Miten tarkastustavat eroavat toisistaan ja mitä yhteistä niillä on?

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Yleisluonteinen tarkastus lisäisi mikroyhtiöiden valinnanvapautta Wed, 13 Nov 2019 09:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/yleisluonteinen-tarkastus-lisaisi-mikroyhtioiden-valinnanvapautta https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/yleisluonteinen-tarkastus-lisaisi-mikroyhtioiden-valinnanvapautta Jarkko Raitio: Suomen Tilintarkastajat ry:n mukaan yleisluonteinen tarkastus voisi olla hyvä vaihtoehto mikrokokoluokan yhteisöjen tilinpäätöksen varmentamiselle. Yhdistys on ehdottanut työ- ja elinkeinoministeriön kevyemmän tarkastuksen työryhmässä, että mikrokokoluokan yhteisöille sallittaisiin mahdollisuus valita joko tilintarkastus tai yleisluonteinen tarkastus.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Opinnäytetyö: Mitä näkemyksiä tilitoimistoilla ja verottajalla oli tilintarkastusrajakeskustelussa vuonna 2018? Mon, 11 Nov 2019 10:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/opinnaytetyo-mita-nakemyksia-tilitoimistoilla-ja-verottajalla-oli-tilintarkastusrajakeskustelussa-vuonna-2018 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/opinnaytetyo-mita-nakemyksia-tilitoimistoilla-ja-verottajalla-oli-tilintarkastusrajakeskustelussa-vuonna-2018 Alina Mustapirtti: Opinnäytetyössäni selvitin tilintarkastajien, tilitoimistojen sekä verottajan arvioita tilintarkastusrajojen nostamisen vaikutuksista. Keskityn tässä kirjoituksessani tilitoimistojen ja verottajan näkemyksiin.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Kuukauden kasvo: Lauri Mäki Tue, 05 Nov 2019 11:09:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/kuukauden-kasvo-lauri-maki https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/kuukauden-kasvo-lauri-maki Lauri Mäki toimii tilintarkastajana ja kouluttajana. Hän kokee onnistuneensa työssään, kun hän pystyy auttamaan asiakkaita ratkomaan kiperiäkin kysymyksiä tai näkee kouluttajana oivallukset osallistujien kasvoilta.

]]>
Talouden ammattilaisille
Yleishyödylliset yhteisöt ja verokarhu: Pitääkö olla huolissaan? Tue, 29 Oct 2019 12:55:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/yleishyodylliset-yhteisot-ja-verokarhu-pitaako-olla-huolissaan https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/yleishyodylliset-yhteisot-ja-verokarhu-pitaako-olla-huolissaan Dilemma on syntynyt, kun omarahoituksen aikaan saamiseksi hyödynnetään omaa osaamista ja ehkä myös fasiliteettejä, jolloin kolikon toiselle puolelle vaihtuukin kuvaksi verokarhu. Pitääkö olla huolissaan? Pitääkö maksaa veroja? Juha Laitinen bloggaa yleishyödyllisten yhteisöjen verotuksen erikoispiirteistä.

]]>
Talouden ammattilaisille
Pro gradu: Mitkä asiat vaikuttavat tilintarkastuksen laatuun? Tue, 29 Oct 2019 12:00:00 +0200 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/pro-gradu-mitka-asiat-vaikuttavat-tilintarkastuksen-laatuun https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/pro-gradu-mitka-asiat-vaikuttavat-tilintarkastuksen-laatuun Venla Jokinen: Tein pro gradu -tutkielmani syksyllä 2018. Tavoitteenani oli selvittää, mitä tilintarkastuksen laatu on, mitkä tekijät vaikuttavat laatuun sekä millaisena tilintarkastuksen ulkoinen laadunvalvonta eli niin sanottu PRH:n hallinnoima laaduntarkastus koetaan. 

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
”Accountants can save the world” Tue, 22 Oct 2019 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/accountants-can-save-the-world https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/accountants-can-save-the-world Riitta Laine: Voisiko tilintarkastaja varmentaa taloudellisten tietojen lisäksi myös vastuullisuuteen liittyviä tietoja tai voisiko hän jopa auttaa asiakasta toimimaan vastuullisemmin?

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Onnistunut tilinpäätös: tällä reseptillä onnistut! Mon, 21 Oct 2019 10:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/onnistunut-tilinpaatos-talla-reseptilla-onnistut https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/onnistunut-tilinpaatos-talla-reseptilla-onnistut Riitta Laine: Taloudellisessa päätöksenteossa tarvitaan sekä ajantasaista tietoa että säännöllisin väliajoin määrämuotoon tiivistettyjä ja ulkopuolisen tahon varmentamia tilinpäätöksiä. Oikean ja riittävän tiedon tuottamisessa tarvitaan digitaalisesta kehityksestä huolimatta taloushallinnon ammattilaisten osaamista ja harkintaa.

]]>
Talouden ammattilaisille
Hyvä tilintarkastustapa edellyttää kansainvälisten standardien noudattamista Wed, 16 Oct 2019 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/hyva-tilintarkastustapa-edellyttaa-kansainvalisten-standardien-noudattamista https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/hyva-tilintarkastustapa-edellyttaa-kansainvalisten-standardien-noudattamista Sanna Alakare: Hyvä tilintarkastustapa nojautuu kansainvälisiin tilintarkastusalan standardeihin. Tällä hetkellä standardien soveltamisesta vallitseva epäselvyys heikentää tilintarkastajien oikeusturvaa. Ohjeistusta standardien oikeudellisesta velvoittavuudesta ja suhteellisesta soveltamisesta onkin saatava pikaisesti.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Data-analytiikka tilintarkastuksessa – miten välttää yleisimmät haasteet? Tue, 24 Sep 2019 15:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/data-analytiikka-tilintarkastuksessa-miten-valttaa-yleisimmat-haasteet https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/data-analytiikka-tilintarkastuksessa-miten-valttaa-yleisimmat-haasteet Kalle Pirinen: Haastattelin pro gradu -tutkielmaani kahden tilintarkastusyhteisön tilintarkastajia ja data-analytiikkoja data-analytiikan käytöstä tilintarkastuksessa. Teknisten haasteiden, kuten datan kerääminen, lisäksi tilintarkastusyhteisöissä on uuden teknologian käyttöönottoon liittyviä haasteita, esimerkiksi epävarmuutta uusista käytänteistä.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Muuttuneita tulkintoja ja pelisääntöuudistuksia arvonlisäverotuksessa Mon, 23 Sep 2019 12:30:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/muuttuneita-tulkintoja-ja-pelisaantouudistuksia-arvonlisaverotuksessa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/muuttuneita-tulkintoja-ja-pelisaantouudistuksia-arvonlisaverotuksessa Tällä hetkellä ei liene montakaan yritystä tai tahoa, joita viimeaikaiset oikeustapaukset tai muuttuvat arvonlisäverosäännöt eivät koskettaisi. Piia Ahonen nostaa esille muutaman tärkeän teeman, joihin kannattaa tutustua.

]]>
Talouden ammattilaisille
Mikä tapahtuu Köpiksessä, jää Köpikseen - muutamaa paljastusta lukuun ottamatta Wed, 18 Sep 2019 13:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/mika-tapahtuu-kopiksessa-jaa-kopikseen-muutamaa-paljastusta-lukuun-ottamatta https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/mika-tapahtuu-kopiksessa-jaa-kopikseen-muutamaa-paljastusta-lukuun-ottamatta Mitä tapahtuu, kun lentokoneeseen pakataan yli 40 vuoden ikähaitarilla tilintarkastajia ympäri Suomen? Vatsalihaksia aktivoiva naurupitoinen matkaseminaari etelän aurinkoon, Köpikseen. Lue Paula Roiman matkabloggaus!

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Yhdessä olemme viisi kertaa vahvempia – toiminnanjohtajan terveiset NRF:stä Wed, 18 Sep 2019 10:25:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/yhdessa-olemme-viisi-kertaa-vahvempia-toiminnanjohtajan-terveiset-nrf-sta https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/yhdessa-olemme-viisi-kertaa-vahvempia-toiminnanjohtajan-terveiset-nrf-sta Toiminnanjohtajamme Sanna Alakare kertoo terveisiä pohjoismaisesta yhteistyöstä. Nordiska Revisorsförbundetin tilaisuudet ovat kansainvälisempiä ja monialaisempia kuin äkkiseltään luulisi.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Yritysjärjestelyiden verotuksessa luvassa kaksi suurta muutosta vuosina 2019-2020 Thu, 22 Aug 2019 16:09:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/yritysjarjestelyiden-verotuksessa-luvassa-kaksi-suurta-muutosta-vuosina-2019-2020 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/yritysjarjestelyiden-verotuksessa-luvassa-kaksi-suurta-muutosta-vuosina-2019-2020 Yritysjärjestelyiden verotukseen on vuosina 2019-2020 tulossa kaksi suurta muutosta, tulolähdejaon poistuminen ja elinkeinoverolain korkovähennysoikeuden rajoittaminen. Saku-Matti Koponen kertoo muutoksista.

]]>
Talouden ammattilaisille
Kuukauden kasvo: Elina Peill Tue, 20 Aug 2019 10:35:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/kuukauden-kasvo-elina-peill https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/talouden-ammattilaisille/kuukauden-kasvo-elina-peill Elokuun kuukauden kasvo on energinen ja innostava ”IFRS-nörtti” Elina Peill Deloittelta.

]]>
Talouden ammattilaisille
Tilintarkastuksen työkirja STanssi läpäisi laaduntarkastuksen Fri, 16 Aug 2019 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastuksen-tyokirja-stanssi-lapaisi-laaduntarkastuksen https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastuksen-tyokirja-stanssi-lapaisi-laaduntarkastuksen Riitta Laine: Millaista palautetta STanssi on saanut käyttäjiltään ja mitä päivityksiä on luvassa? Mitä STanssista on kysytty? Lue!

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Pienten yhtiöiden tilintarkastusta on skaalattava Tue, 13 Aug 2019 12:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/pienten-yhtioiden-tilintarkastusta-on-skaalattava https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/pienten-yhtioiden-tilintarkastusta-on-skaalattava Riitta Laine: Tilintarkastusalalla eletään jännittäviä aikoja. Lue bloggauksesta, mitä kevyempi tarkastus tarkoittaa ja miten kansainvälinen keskustelu täydentää kotimaista. Aiheina TEM-työryhmä, ISA-standardien noudattaminen pienten yhtiöiden tilintarkastuksessa ja tilintarkastajien laadunvalvonta.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Data-analytiikka pienissä tilintarkastustoimeksiannoissa Mon, 12 Aug 2019 13:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/data-analytiikka-pienissa-tilintarkastustoimeksiannoissa https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/data-analytiikka-pienissa-tilintarkastustoimeksiannoissa Riitta Laine: Data-analytiikasta puhutaan tilintarkastusalalla paljon, ja suurimmat tilintarkastusyhteisöt hyödyntävät sitä laajalti. Alan pienempien toimijoiden keskuudessa data-analytiikka on vielä harvinaisempaa. Pohdin, mistä tämä johtuu ja miten yhdistyksemme voisi auttaa data-analytiikan hyödyntämisessä.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Revisorerna kan rädda världen Wed, 17 Jul 2019 14:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/revisorerna-kan-radda-varlden https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/revisorerna-kan-radda-varlden Maria Grönroos: Revisorsyrket är gammalt och uppskattat. I framtiden kommer det dock inte att räcka till att endast granska historisk data. Investerarnablickar allt mer mot framtiden och funderar över bolagens förutsättningar på marknaden i en värld som ständigt förändras.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Tilintarkastusalaa pitkällä perspektiivillä – Yrjö Tuokko kertoo työurastaan Wed, 17 Jul 2019 09:25:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastusalaa-pitkalla-perspektiivilla-yrjo-tuokko-kertoo-tyourastaan https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastusalaa-pitkalla-perspektiivilla-yrjo-tuokko-kertoo-tyourastaan Kanslianeuvos Yrjö Tuokko ja kauppatieteiden tohtori Veijo Riistama palkittiin elämäntyöstään Tilintarkastajapäivässä tammikuussa 2019. Tilintarkastusala on pitänyt herroja otteessaan vuosikymmeniä ja pitää edelleen. Lue Yrjö Tuokon haastattelu.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille
Tilintarkastusalaa pitkällä perspektiivillä – Veijo Riistama kertoo työurastaan Wed, 17 Jul 2019 09:00:00 +0300 https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastusalaa-pitkalla-perspektiivilla-veijo-riistama-kertoo-tyourastaan https://www.suomentilintarkastajat.fi/blogi/tilintarkastuksen-asiantuntijoille/tilintarkastusalaa-pitkalla-perspektiivilla-veijo-riistama-kertoo-tyourastaan Kanslianeuvos Yrjö Tuokko ja kauppatieteiden tohtori Veijo Riistama palkittiin elämäntyöstään Tilintarkastajapäivässä tammikuussa 2019. Tilintarkastusala on pitänyt herroja otteessaan vuosikymmeniä ja pitää edelleen. Lue Veijo Riistaman haastattelu.

]]>
Tilintarkastuksen asiantuntijoille