Kokemuksia: ST-Akatemia tilitoimisto Talenomin tukena

08.12.2017, Aihe: Talouden ammattilaisille

Arja Vasela

Talenomilla vuodesta 2003 erilaisissa työtehtävissä työskennellyt kirjanpidon johtava asiantuntija Arja Vasela kertoo ST-Akatemian tulleen tutuksi asiakkaiden IFRS-projektien myötä. ST-Akatemia on Vaselan mukaan ollut koulutusten järjestäjänä luotettava yhteistyökumppani, jonka palveluita Talenomilla käytetään varmasti jatkossakin.


– ST-Akatemia tuli itselleni tutuksi silloin, kun meillä tuli meidän asiakkaiden osalta tämä IFRS vahvemmin esille. Tarvitsimme lisäkoulutusta ja ST-Akatemia tarjosi meille sitä, Vasela kertaa yhteistyön alkuhetkiä.

Vasela kertoo Talenomin päätyneen melko nopeasti ST-Akatemian palveluihin, sillä heillä oli kattavin valikoima Suomessa.

Etäkoulutus mahdollistaa kouluttautumisen Kehä kolmosen ulkopuolella

Vaselan ensimmäiset kouluttautumiset tapahtuivat IFRS:n parissa Helsingissä, mutta viime vuosina ST-Akatemian tarjoamiin koulutuksiin on osallistuttu myös etänä omalta toimistolta Oulusta.

– ST-Akatemialta saa linkin, josta näkee kuvan ja kuulee äänen. Pystymme esittämään kysymyksiä chat-toiminnon avulla, Vasela kiittää.

Erityiskiitosta asiakaspalvelusta ja kattavasta koulutustarjonnasta

ST-Akatemian koulutuksia pystyy Vaselan mukaan hyödyntämään erittäin hyvin ja tieto koulutuksista tulee suoraan sähköpostiin.

– Saamme vinkkejä ja ajankohtaista tietoa koulutusvalikoimasta sähköpostiin tulevalla koulutuskirjeellä. Koulutuksien sisällöstä saa selville, mitä muutoksia on tulossa ja itse koulutuksissa kerrotaan, miten muutoksiin tulee varautua ja miten esittää asiat IFRS-raportoinnissa.

Vasela kertoo myös siitä, miten etäyhteydet on ST-Akatemian kanssa testattu aina etukäteen ja asiakaspalvelun näkökulmasta on saanut erittäin hyviä vinkkejä, jos jokin ei ole toiminut.

– Olen ollut erittäin tyytyväinen heidän asiakaspalveluun, kaikkea ei voi automatisoida, Vasela hymyilee.

Koulutukset  Etäkoulutukset   Videokoulutukset  ST-Akatemia Online   Painetut kirjat

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti