Me olemme Twitterissä, entä sinä?

04.10.2016, Aihe: Talouden ammattilaisille

Paula Hämäläinen

Paula Hämäläinen
viestinnän ja sisältöjen tuottaja
ST-Akatemia 


11. elokuuta jännitti. Suomen Tilintarkastajien ensimmäinen tviitti lähti ilmoille, ja yhdistyksen tviittailu alkoi. Lukeeko kukaan? Reagoiko kukaan? Entä mitä ja miten tviitataan?

Aina uuden edessä mietityttää. Niin kuuluukin. Kokeillen ja tunnustellen pääsemme kuitenkin käymään lisää keskusteluja tilintarkastuksesta, edunvalvonnasta, koulutuksista ja julkaisuista. Ja kuulemaan, mitä tilintarkastajilla on sydämellään.

Olemme ehtineet raottaa Pohjoismaisen tilintarkastajaliiton kokouksen antia käyttäen aihetunnistetta #NRFNaantali. Jäsenkoulutuksemme #STkesäpäivät sai aikaan jonkinmoisen tviittien hyökyaallon. Myös bloggaukset keräävät mukavasti lukijoita.

Tervetuloa seuraamaan ja keskustelemaan!

Toivomme tavoittavamme tilintarkastajia ja tilintarkastuksesta, taloushallinnosta tai toiminnastamme kiinnostuneita. Jos aihepiirimme koskettavat sinua, tervetuloa seuraamaan tviittejä tililtämme @STyhdistys

"Niinhän se on uusien asioiden edessä, että vain kokeilemalla oppii." 

Jos Twitter on vielä vieras, suosittelen ottamaan ensiaskeleita tviittailun parissa. Alla on muutama rohkaisu Twitteriin tutustumiseen.

Mistä oikein tviittaisin?

Maalaisjärjen käyttö on sallittua. Tviitata voi asioista, jotka koskettavat työtä ja ihan tavallista arkea. Kaikki me pyörittelemme päivän mittaan mielessämme asioita ja teemme huomioita, joista muutkin voivat olla kiinnostuneita ja ottaa oppia. Twitterissä voi hyvinkin löytää keskustelukumppaneita, joiden kanssa pallotella ideoita tai joilta voi kysyä apua.

Eikä tviittaaminen ole sen ihmeellisempää kuin muukaan kommunikoiminen: Salaisuuksia ei tietenkään tviitata. Asiallisuus ja ystävällisyys kantavat pitkälle. 

Miten alkuun?

Seuraamalla muita tviittaajia saa vinkkiä siitä, minkälaisia tviitit ovat. Nopeasti huomaa, että tviitit ovat hyvin vapaamuotoisia.

Ei ole tiettyä tapaa tviitata, ja mokaaminen on melkein mahdotonta. Eikä ihan heti tarvitse tietää kaikkia hienouksia. Riittää, että osaa kirjoittaa lyhyesti. Ja niinhän se on uusien asioiden edessä, että vain kokeilemalla oppii. 

Rohkeasti vain treenaamaan!

Millä sitten treenata? Kokeile tviittaamalla meille. Kirjoita siis johonkin kohtaan tviittiäsi tilimme nimi eli @STyhdistys 

Kerro, mitä toivot tviiteiltämme. Kerro kuulumisista, kommentoi jotain tviittiämme tai hanki vastaus johonkin mieltäsi askarruttavaan kysymykseen!

Twitterissä tavataan ja keskustellaan!


Oliko blogiteksti mielestäsi kiinnostava? Jaa tietoa myös verkostollesi.

Tilaa uutiskirje

Some, someen, somessa – vai sometta?

Lomakkeen tiedoissa ilmeni virheitä. Tarkistathan virheelliset kentät.

Kirjoita kommentti

Roskakommenttien estämiseksi, syötä kirjaimet oheiseen kenttään.

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti