Hyvä tietää

HINTAETUJA AKTIIVISILLE ASIAKKAILLE

Palkitsemme aktiivisia asiakkaitamme tuntuvin hintaeduin.
Jos olet osallistunut koulutukseemme edellisen 6 kk:n aikana tai olet online-tilaaja (ST-Akatemia Online), olet oikeutettu

  • 70 € hintaetuun koko päivän koulutuksista tai
  • 40 € hintaetuun puolen päivän koulutuksista ja etäkoulutuksista.

Etu lasketaan normaalihinnasta ja sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin (pakettihinnat, nopean etuhinnat jne.) tai jäsenhintaan. Ei koske videokoulutuspaketteja, jäsenkoulutuksia, tilintarkastajien tutkintovalmennusta eikä ammattiin valmentavia koulutuksia. Etu on henkilökohtainen.

Etu tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä. Merkitsethän edellisen koulutuksesi tai online-tilauksesi ilmoittautumislomakkeeseen, huomioimme edun laskussa.


ONLINE-PALVELUN KOEKÄYTTÖHYLLY KÄYTTÖÖN KAHDEKSI VIIKOKSI

Koulutusasiakkaanamme saat Koekäyttö-kirjahyllyn käyttöösi maksutta kahden viikon ajaksi. Hylly sisältää muutaman esimerkkijulkaisun, joiden kanssa pääset testaamaan online-palvelun käyttöä. Koekäyttö ei koske online-palvelun videokoulutuksia.


Ryhmäedut
RYHMÄETU YKSITTÄISISTÄ KOULUTUKSISTA

Kolme osallistujaa samasta organisaatiosta osallistuu samaan koulutukseen. Kolmas osallistuja saa voimassa olevasta hinnasta hintaetua –25 %, muut osallistujat voimassa olevalla hinnalla.

Neljä osallistujaa samasta organisaatiosta osallistuu samaan koulutukseen. Neljäs osallistuja saa voimassa olevasta hinnasta hintaetua –40 %, muut osallistujat voimassa olevalla hinnalla.

Suuremmat osallistujaryhmät:
Ota yhteyttä: aspa@suomentilintarkastajat.fi, puh. 09 7552 2010

Etu ei koske videokoulutuspaketteja, jäsenkoulutuksia, tilintarkastajien tutkintovalmennusta eikä ammattiin valmentavia koulutuksia.


JÄSENALENNUKSET

Jäsenalennukset Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenille: koko päivän koulutukset –25 % ja puolen päivän ja etäkoulutukset –15 %.

Videokoulutuspaketeilla on erikseen määritelty jäsenhinta.


MUUT HINTAEDUT

Tarjoamme koulutuksista ja julkaisuista vaihtuvia kampanjaetuja. Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina tiedon vaihtuvista eduistamme.


OSALLISTUMISTODISTUKSET

Annamme pyydettäessä todistuksen osallistumisestasi ST-Akatemian koulutukseen tai yhteenvedon osallistumisistasi. Todistuksen voit pyytää: aspa@suomentilintarkastajat.fi tai puh. 09 7552 2010.


ESITYSAINEISTOT

Aina ei ole mahdollisuutta osallistua kiinnostavaan koulutukseen. Mikäli et pääse koulutukseen, voit tutustua aiheeseen itsenäisesti ostamalla kouluttajien esitysaineistot. Materiaaleja voit tiedustella: aspa@suomentilintarkastajat.fi tai puh. 09 7552 2010.


PERUUTUSEHDOT >

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti