Hyvä tietää

HINTAETUJA AKTIIVISILLE ASIAKKAILLE

Palkitsemme aktiivisia asiakkaitamme tuntuvin hintaeduin. Jos olet osallistunut koulutukseemme edellisen 6 kk:n aikana tai olet ST-Akatemia Online -tilaajamme, olet oikeutettu

  • 70 € hintaetuun koko päivän koulutuksista tai
  • 40 € hintaetuun puolen päivän koulutuksista.

Etu lasketaan normaalihinnasta ja sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin (pakettihinnat, nopean etuhinnat, jäsenhinnat jne.). Ei koske videokoulutuksia, jäsenkoulutuksia, tilintarkastajien tutkintovalmennusta eikä ammattiin valmentavia koulutuksia. Etu on henkilökohtainen.

Etu tulee mainita ilmoittautumisen yhteydessä. Merkitsethän edellisen koulutuksesi tai online-tilauksesi ilmoittautumislomakkeeseen, huomioimme edun laskussa.


Ryhmäedut
RYHMÄETU YKSITTÄISISTÄ KOULUTUKSISTA

Kolme osallistujaa samasta organisaatiosta osallistuu samaan koulutukseen. Kolmas osallistuja saa voimassa olevasta hinnasta hintaetua –25 %, muut osallistujat voimassa olevalla hinnalla.

Neljä osallistujaa samasta organisaatiosta osallistuu samaan koulutukseen. Neljäs osallistuja saa voimassa olevasta hinnasta hintaetua –40 %, muut osallistujat voimassa olevalla hinnalla.

Suuremmat osallistujaryhmät:
Ota yhteyttä: aspa(at)suomentilintarkastajat.fi, puh. 09 7552 2010

Etu ei koske videokoulutuksia, jäsenkoulutuksia, tilintarkastajien tutkintovalmennusta eikä ammattiin valmentavia koulutuksia. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.


JÄSENALENNUKSET

Jäsenalennus Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenille ( jäsenyys) on –20 %

  • lähi- ja etäkoulutuksista
  • 1–3 käyttäjän videokoulutuksista.

MUUT HINTAEDUT

Tarjoamme koulutuksista ja julkaisuista vaihtuvia kampanjaetuja. Tilaa uutiskirjeemme ja saat tiedon vaihtuvista eduistamme.


OSALLISTUMISTODISTUKSET

Annamme pyydettäessä todistuksen osallistumisestasi ST-Akatemian koulutukseen tai yhteenvedon osallistumisistasi. Todistuksen voit pyytää: aspa(at)suomentilintarkastajat.fi tai puh. 09 7552 2010.


ESITYSAINEISTOT

Aina ei ole mahdollisuutta osallistua kiinnostavaan koulutukseen. Mikäli et pääse koulutukseen, voit tutustua aiheeseen itsenäisesti ostamalla kouluttajien esitysaineistot. Materiaaleja voit tiedustella: aspa(at)suomentilintarkastajat.fi tai puh. 09 7552 2010.


 

PERUUTUSEHDOT

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti