Koulutusten peruutusehdot

Talouden ammattilaisten lähi- ja etäkoulutukset

Videotallenteet

Jäsenkoulutukset

Valmennukset


Talouden ammattilaisten lähi- ja etäkoulutukset

Peruuttaminen ilman kuluja

Osallistumisen peruuttaminen ilman kuluja on mahdollista viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutusta. Tämän jälkeisistä peruutuksista veloitamme peruutuskulun.

Peruutuskulut

Viimeistään viittä arkipäivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme koko osallistumismaksun.

Sairaustapaukset

Äkillisissä sairaustapauksissa, joista ei ole voitu tiedottaa ennen koulutusta, veloitamme lääkärintodistusta vastaan puolet osallistumismaksusta. Sairastumisen tai esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle ilman ylimääräisiä kuluja.

Peruutukset sähköpostitse: aspa(at)suomentilintarkastajat.fi


Videotallenteet

Käyttö- ja peruutusehdot

Videotallenteet ostetaan käyttäjälisensseinä ST-Akatemian online-palvelun kautta ja tilaus on aina määräaikainen (ks. ko. tuotteen esittely). Tilaaja saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen sähköpostitse ostamisen yhteydessä. Jos tilaaja on jo ST-Akatemian online-palvelun asiakas, toimii aiempi käyttäjätunnus myös videotallennetuotteiden käyttämiseen. Jos tilaus sisältää useita käyttäjätunnisteisia lisenssejä, tulee tilaajan lisätä lisenssin muut käyttäjät omissa tiedoissaan. Tällöin muut käyttäjät saavat henkilökohtaiset tunnukset palveluun. IP-käyttöoikeuden asiakas saa käyttöönsä 1–3 päivän sisällä palvelun ostamisesta ilmoittamalla IP-osoitteen ST-Akatemian asiakaspalveluun.

Videotallennetuotteilla ei ole palautusoikeutta.


Jäsenkoulutukset

Osallistumisen peruuttaminen ilman kuluja

Osallistumisen voi perua veloituksetta 7 päivää ennen koulutustilaisuutta.

Peruutuskulut ja äkilliset poissaolot

Jos peruutuksesta ilmoitetaan myöhemmin kuin 7 päivää ennen koulutustilaisuutta, veloitetaan koko kurssimaksu. Tässä tapauksessa toimitamme luentoaineiston postitse.

Osallistumisen voi perua kuluitta myöhemmin kuin 7 päivää ennen tilaisuutta vain seuraavien pätevien syiden vuoksi:

  • äkillinen sairastuminen (lääkärintodistus)
  • huollettavana olevan lapsen (alle 10 v.) sairastuminen
  • kuultavana oleminen oikeudessa
  • muu yllä olevaan verrattava pätevä syy.

Peruutuksista tulee aina ilmoittaa. Mikäli osallistuja jää tilaisuudesta pois ilmoittamatta asiasta viimeistään tilaisuutta edeltävä päivänä, laskutamme koko osallistumismaksun. Tässä tapauksessa toimitamme luentoaineiston postitse.

Äkillisissä sairastapauksissa, joista ei ole voitu tiedottaa ennen koulutusta, palautamme lääkärintodistusta vastaan osallistumismaksun.

Työestettä ei huomioida päteväksi syyksi peruuttaa osallistuminen.

Koulutuspaikkakunnan muuttaminen

Koulutuspaikkaa voi muuttaa veloituksetta 7 päivää ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen tehdyistä muutoksista veloitamme muutoskuluina 60 € + alv kurssimaksun lisäksi.

Ohjelman muutokset, tilaisuuksien järjestäminen ja vastuu

Tilaisuudet järjestetään, jos osallistujamäärä on vähintään 20.

Mikäli ST-Akatemia Oy joutuu perumaan tai keskeyttämään tilaisuuden, se ei ole velvollinen palauttamaan ilmoittautuneille enempää kuin heidän maksamansa osallistumismaksun määrän. Tässä tapauksessa pyritään kuitenkin ensisijaisesti järjestämään uusi, korvaava tilaisuus.

Pidätämme oikeuden jäsenkoulutusten ja -tilaisuuksien ohjelmien muutoksiin sekä luennoitsijamuutoksiin esim. sairastumisen tai muun syyn johdosta.

Peruutukset ja koulutuspaikan muutokset sähköpostitse: aspa(at)suomentilintarkastajat.fi


Valmennukset

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

Tämän jälkeen laskutamme peruutuskuluina 150 € + alv. Jos osallistuja jää tilaisuudesta pois ilmoittamatta asiasta viimeistään kurssia edeltävänä arkipäivänä, laskutamme koko osallistumismaksun.

Äkillisissä sairastapauksissa, joista ei ole voitu tiedottaa ennen koulutusta, palautamme lääkärintodistusta vastaan osallistumismaksun. 

Peruutukset sähköpostitse: aspa(at)suomentilintarkastajat.fi

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti