Peruutusehdot – talouden ammattilaisten koulutukset

Lähi- ja etäkoulutukset

Peruuttaminen ilman kuluja

Osallistumisen peruuttaminen ilman kuluja on mahdollista viimeistään 10 vuorokautta ennen koulutusta. Tämän jälkeisistä peruutuksista veloitamme peruutuskulun.

Peruutuskulut

Viimeistään viittä arkipäivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % osallistumismaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista laskutamme koko osallistumismaksun.

Sairaustapaukset

Äkillisissä sairaustapauksissa, joista ei ole voitu tiedottaa ennen koulutusta, veloitamme lääkärintodistusta vastaan puolet osallistumismaksusta. Sairastumisen tai esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa kollegalle ilman ylimääräisiä kuluja.

Peruutukset sähköpostitse: aspa(at)suomentilintarkastajat.fi


Videotallenteet

Käyttö- ja peruutusehdot

Videotallenteet ostetaan käyttäjälisensseinä ST-Akatemian online-palvelun kautta ja tilaus on aina määräaikainen (ks. ko. tuotteen esittely). Tilaaja saa henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen sähköpostitse ostamisen yhteydessä. Jos tilaaja on jo ST-Akatemian online-palvelun asiakas, toimii aiempi käyttäjätunnus myös videotallennetuotteiden käyttämiseen. Jos tilaus sisältää useita käyttäjätunnisteisia lisenssejä, tulee tilaajan lisätä lisenssin muut käyttäjät omissa tiedoissaan. Tällöin muut käyttäjät saavat henkilökohtaiset tunnukset palveluun. IP-käyttöoikeuden asiakas saa käyttöönsä 1–3 päivän sisällä palvelun ostamisesta ilmoittamalla IP-osoitteen ST-Akatemian asiakaspalveluun.

Videotallennetuotteilla ei ole palautusoikeutta.


Terhi Mattila NELIÖ

 

Onko sinulla kysyttävää? Autamme mielellämme!

Terhi Mattila
asiakkuuskoordinaattori
p. 09 7552 2010

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti