Etsitkö tilintarkastajaa?

Tilintarkastajia voi hakea PRH:n palvelusta

Suomessa toimivat HT-, KHT- ja JHT-tilintarkastajat on rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen tilintarkastajarekisteriin. Patentti- ja rekisterihallituksen hakupalvelulla voit etsiä sekä tilintarkastajia että tilintarkastusyhteisöjä. 

Tilintarkastajahakuja voit tehdä mm. paikkakunnan mukaan. Hakutuloksena saat tilintarkastajasta tai yhteisöstä nimen, tilintarkastajaluokan ja postiosoitteen.

Tilintarkastajahausta saat myös tiedon siitä, minkä tilintarkastusyhteisön palveluksessa tilintarkastaja mahdollisesti työskentelee.

SIIRRY PRH:N PALVELUUN 

Yhdistykseltä kysytään toisinaan suosituksia tilintarkastajaksi. Yhdistyksen jäsenrekisteritietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen säännöissä määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseen kuten tilintarkastajien edunvalvontaan ja jäsenistön ammattitaidon ja osaamisen kehittämiseen. Siten yksittäistä jäsentä koskevia henkilötietoja ei jäsenrekisteristämme voida luovuttaa sivullisille. 

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti
Tilintarkastajien yhdistys

 

Suomen Tilintarkastajat ry

on tilintarkastajien edunvalvontajärjestö. Tehtävänämme on auttaa tilintarkastajien ammattikuntaa menestymään ja tuomaan lisäarvoa elinkeinoelämälle ja yhteiskunnalle.