Tunne tilintarkastajasi

Sopraano - Isä - Yrittäjä - Karateka - Melkein tangokuningatar - Viherpeukalo - Entinen jääkiekkoilija...

Tunne tilintarkastajasi -nosto2

Kullakin tilintarkastajalla on tarinansa. Nostamme näitä tarinoita #tunnetilintarkastajasi-kampanjan avulla. Lue, miten ala on tempaissut mukanaan. Mikä on tilintarkastajan työssä palkitsevaa ja mikä tuo energiaa vapaalla?

Entä mikä on sinun tarinasi? Tule mukaan kampanjaan tekemään tilintarkastajia tunnetuksi - ilmoittaudu mukaan!


Heidi Kovanen

HT-tilintarkastaja Heidi aloitti luistelun kolmevuotiaana. Vanhempien kertoman mukaan hän istui keittiönjakkaralla ja huusi koko kolmevuotiaan sinnikkyydellä: ”mäkin haluun!" Ihan yhtä selvää hänelle ei ollut tilintarkastajan ura. Miten Heidi päätyi tilintarkastajaksi?

Lue >


Elina Järvinen

HT-tilintarkastaja Elina kertoo: ”Tilintarkastajana saan rakentaa omannäköistä uraa - ja työ joustaa perheen mukaan.” Miten tämä on mahdollista ja mitä omannäköiseen uraan kuuluu?

Lue >


Petteri Lagus

Vaellukseen hurahtanut tilintarkastaja kertoo työstään: Olen ollut onnekas työni ja urani kanssa, koska saan tehdä juuri sitä työtä, josta pidän. Kertaakaan aamulla ei ole tullut tunnetta, että onpa tylsää mennä töihin.

Lue >


Sini Forsström ja Annika Salmela

Tuoreet Assistant Managerit Sini Forsström ja Annika Salmela kertovat työstään ja myös vapaa-ajastaan: Tilintarkastus on muutakin kuin numeroiden tarkastamista!

Lue lisää >


Teemu Suoniemi

Oopperalavalla viihtyvä tilintarkastaja kertoo: Tilintarkastajan työssä hyödynnetään niin fyysistä kuin henkistä puolta samalla tavoin kuin oopperalaulajan tehtävässä: oopperassa tulee jokaikinen päivä ylittää katsojien odotukset, koska jokainen esitys on kuulijalleen ainutlaatuinen tapahtuma.

Lue lisää >


Hanna Yli-Tuomola

Tilintarkastajaksi pääsee montaa eri reittiä! KTM, HT-tilintarkastaja Hanna Yli-Tuomola kertoo, millaista reittiä hän on kulkenut tilintarkastajaksi ja mikä työssä on parasta.

Lue >


Erno Alho

Tilintarkastajaksi pääsee montaa eri reittiä! Tradenomi YAMK, HT-tilintarkastaja Erno Alho kertoo, millaista reittiä hän on kulkenut tilintarkastajaksi ja mikä työssä on parasta.

Lue >


Virve Juntunen

Tämä tilintarkastaja on itsenäinen yrittäjä, joka osallistuu vapaa-ajalla järjestötoimintaan. Vapaa-aikaan mahtuu kommodoriutta, vesijuoksua ja muita monipuolisia liikuntamuotoja. Hänen mukaansa parasta tilintarkastajan työssä on, että saa tavata erilaisia ihmisiä ja tehdä yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa.

Kuka hän on? >


Andre Engström

Tämä tilintarkastaja ajautui ammattiinsa tavallaan vahingossa viisitoista vuotta sitten. Työ osoittautui paljon monipuolisemmaksi kuin hän oli osannut kuvitella eikä päätöstä ole tarvinnut katua. Paitsi tilintarkastajana, hän toimii myös päiväkotiyrittäjänä ja tennisvalmentajana.

Kuka onkaan kyseessä? >


Jenni Smedberg neliö

Tämän kansainvälisen verkottujan pääaine oli markkinointi, mutta jotenkin vain laskentatoimi osoittautuikin hänen jutukseen. Tilintarkastuksessa häntä kiehtoo monipuolisuus, selkeä urapolku sekä mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen. Vapaa-ajalla hänellä on meneillään loputtomia pihanrakennus- ja istutustöitä.

Kuka viherpeukalo? >


Liisa Mäkikangas

Ennen tilintarkastajan työtä hän toimi verohallinnossa. Kokemuksesta on ollut hyötyä tilintarkastajan työssä, ja hän pitääkin tärkeänä jakaa osaamistaan ja kokemustaan myös muille. Vapaa-ajalla hän juoksee säännöllisesti, eivätkä poikkeuksellisetkaan sääolosuhteet säikäytä.

Kuka juoksuun hurahtanut? >


Terhi Latvala www

Häntä on lapsesta lähtien kannustettu yrittämään ja kokeilemaan, myös ottamaan riskejä ja epäonnistumaan. Alun perin hän piti itseään yhteiskuntatieteilijänä, mutta debet ja kredit koukuttivat kavalasti. Vapaa-ajalla tämä KHT-tilintarkastaja kokeilee mielellään uusia urheilulajeja.

Kuka on kyseessä? >


Harri_Rekilä_www

Hän tiesi jo lukioikäisenä, että tulisi tekemään töitä yritysten taloushallinnon parissa. Nykyään hän toimii omistajayrittäjänä PK-yrityksiin keskittyvässä tilintarkastusyhteisössä, ja asiakkaiden kertomat kuulumiset ovat parasta hänen työssään. Joka päivä hänellä pitää olla rasti kohdassa ”liikunta suoritettu”.

Kuka liikuntaintoilija? >


jussipaskiwww

Pienenä hän haaveili rosvojen jahtaamisesta työkseen. Yrittäjähaaveineen hän kuitenkin päätyi opiskelemaan taloutta ja rahoitusta ammattikorkeakouluun. Tilintarkastuksen opintoja ei ollut koulussa tarjolla, mutta jotain mystistä tilitarkastuksessa kuitenkin oli ja siksi se veti mukaansa.

Kenestä on kyse?


karilydman www

Vaikka hänessä on opettajan vikaa, hän päätti valita toisin. Tilintarkastus ihastutti ihan outona, kummallisena juttuna - ja niin toinen sisäsiisti homma vei mukanaan. Pitkä työhistoria todistaa, että tilintarkastajan työstä voi pitää, vaikkei ihan täysillä rakastaisikaan numeroita.

Kuka hän on?


Timo_Virkilä _www

Tilintarkastajakipinä iski häneen ehkä viimeistään silloin, kun KHT-ammattitilintarkastaja kävi ”Helsingistä saakka” pitämässä tilintarkastukseen liittyviä luentoja ja luennoijan auto oli vieläpä aivan uusi sininen BMW. Vastapainona työlle kuvan mies kasvattaa opaskoiria. Mustat labbikset ovat usein mukana asiakaskäynneillä.

Ken hän lienee?


Kari Rantala www

Hän tavoitteli tutkijan uraa, mutta tilinpäätökset veivät sittenkin mukanaan. Tilintarkastukselle vastapainoa ovat tuoneet liikunnalliset harrastukset ja moottoripyöräily. Nykyään hän on "penkkimotoristi": harrastus on muuttunut kuvien ja unien katseluksi aiheesta.

Kuka tämä mies on?


Paula Roima www

Kun hän yksitoista vuotta sitten vähän vahingossa päätyi tilintarkastusalalle, hän jäi heti koukkuun. Ehkäpä tilintarkastus oli alun perinkin koodattu hänen geeneihinsä. Hänen vapaa-aikansa kuluu kolmen pienen lapseni kanssa - milloin luistellen, uiden, geokätköilen tai askarrellen.

Kuka hän mahtaa olla? >


Riitta Laine

Hän on päätynyt tilintarkastajaksi moninaisen polun kautta. Laadukas ja tehokas tilintarkastus on lähellä hänen sydäntään, ja hän on mukana edistämässä tilintarkastusalan tunnettavuutta sekä ymmärrettävyyttä. Kesällä hänet löytää kotipihalta kyynärpäät mullassa.

Kenestä on kyse? >


Joonas Pekkinen

Hänen kiinnostuksensa tilintarkastukseen heräsi yliopiston luennolla. Professori kehotti opiskelijoita ryhtymään KHT-tilintarkastajiksi, koska niitä tarvitaan aina. Toinen opettaja puolestaan kutsui ammattia ”tilintirkistykseksi”. Sanonta edelleen aiheuttaa hänessä epäuskoista hilpeyttä.

Kuka hän on? >


Jenni Parantainen

Pääsyyllistä hänen alalle päätymiseen ei tarvitse kaukaa hakea, sillä innostajana on ollut oma äiti. Vuonna 2014 hän kävi kokeilemassa onnea Tangomarkkinoilla ja eteni 15:n joukkoon. Hän ei kuitenkaan kiellä, etteikö häntä nähtäisi siellä vielä tulevaisuudessakin. Hänelle musiikki on hyvä vastapaino työlle.

Lue lisää ja tutustu! >


Jose Kautonen

Hänellä oli runsaat kymmenen vuotta sitten kolme periaatetta mielessä tulevaa ja silloista elämää varten:
Älä mene yliopistoon. Älä hakeudu työhön, jossa täytyy käyttää pukua. Älä venyttele.
Kaksi näistä periaatteista on jo rikkoutunut, mutta kolmas ei vielä.

Miksi ei? Lue!>


N.N.

Tämä nuori/keski-ikäinen/iäkkäämpi/vaalea/tumma/mies/nainen iloitsee siitä, että erilaiset tilintarkastajat pääsevät ääneen kampanjassa. Työssähän juurikin palkitsee se, että... ja vapaalla puolestaan...
Oletko se sinä? Ilmoittaudu mukaan kampanjaan!

Ilmoittaudu! >

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti
Tilintarkastajien yhdistys

 

Suomen Tilintarkastajat ry

on tilintarkastajien edunvalvontajärjestö. Tehtävänämme on auttaa tilintarkastajien ammattikuntaa menestymään ja tuomaan lisäarvoa elinkeinoelämälle ja yhteiskunnalle.