Toimintamme

Toimintamme

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastajien edunvalvontajärjestö. Tavoitteenamme on varmistaa suotuisat toimintaedellytykset tilintarkastusammatin harjoittamiselle maassamme. Vaikutamme aktiivisesti tilintarkastusta koskevan lainsäädännön valmisteluun ja kehittämiseen. Tavoitteenamme on myös lisätä tilintarkastaja-ammatin houkuttelevuutta ja nostaa tilintarkastajatutkinnon arvostusta.

Tuemme jäseniämme ammattitaidon ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Edistämme myös hyvää tilintarkastustapaa ja tilinpäätöskäytäntöä mm. tuottamalla erilaisia raportointimalleja ja -oppaita jäsenillemme ja talouden ammattilaisille.

Jäsenet

Yhdistyksessämme on noin 1 450 jäsentä. Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenet ovat tilintarkastuslain mukaisesti hyväksyttyjä HT-, KHT-, JHT- ja JHTT-tilintarkastajia ja taloushallinnon ammattilaisia. He edustavat yli 90 %:a maassamme toimivista tilintarkastajista. 

Tilintarkastusalan kansainvälinen yhteistyö  

Vaikutamme tilintarkastusalan globaaleissa yhteistyöverkostoissa, joissa edistämme alan kansainvälistä harmonisointia tuoden kehitystyöhön myös pohjoismaista näkökulmaa. Olemme jäsenenä Kansainvälisessä Tilintarkastajaliitossa IFAC:ssa, Euroopan Tilintarkastajaliitossa Accountancy Europessa ja Pohjoismaisessa Tilintarkastajaliitossa NRF:ssä.

Talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä ST-Akatemia Oy

Suomen Tilintarkastajat ry:n omistama ST-Akatemia Oy on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Tarjonta kattaa kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin, verotuksen ja yhtiöoikeuden aihealueet. ST-Akatemia toteuttaa koulutuksia myös etä- ja videokoulutuksena sekä tuottaa ja julkaisee ammatillisia tietosisältöjä ST-Akatemia Online -palvelussa. 

Hyvä tilintarkastustapa >

Hyvä tilinpäätöskäytäntö >

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti