Hae digikoordinaattoriksi ST-Akatemiaan

06.03.2019

ST-Akatemia_logo_www

Tule rakentamaan kasvua kanssamme! Ja kasva samalla itsekin digiosaajana.

ST-Akatemia Oy on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Haemme tulevina vuosina vahvaa kasvua digitaalisista oppimismenetelmistä. Etsimme kasvun tueksi koordinaattoria digiratkaisujemme toteuttamiseen. Hakemamme henkilö voi olla vielä uransa alussa ja kasvaa työssään todelliseksi digiammattilaiseksi.

Toimit toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä ja ylläpidät tuotteita online-palvelussa. Vastuullasi on monipuolisia tehtäviä molemmissa järjestelmissä. Olet niin asiakkaiden kuin työkavereidesi tukena haastavammissa teknisissä kysymyksissä, mm. toteuttamalla asiakkaille ST-Akatemia Onlinen käyttäjäkoulutusta. 

Tehtäviisi kuuluu myös asiakasdatan ylläpitoa ja webinaaritekniikan käytön hallinnointia koulutustilaisuuksissamme. Meillä on käynnissä useita tuotekehitykseen, myyntiin ja asiakaskokemukseen liittyviä digiprojekteja, joiden toteuttamiseen myös osallistut.

Toivomme, että haluat kehittää ratkaisujamme osana jokapäiväistä työtäsi. Parhaat edellytykset tehtävään antaa valmius ja kiinnostus oppia hyödyntämään digitaalisia ratkaisuja monipuolisesti. Sinulla on lisäksi kokemusta ja varmuutta Excelin ja Wordin käytöstä. Meille on tärkeää, että olet omatoiminen ja sinulla on vahva motivaatio viedä toimintaamme kohti tavoitteita yhdessä työkavereidesi kanssa.

Tukenasi ovat kokeneet kollegat ja käytössäsi ovat laadukkaat järjestelmät ja työkalut.

Paikka on aluksi määräaikainen 12 kk.


Carita Mäkinen NELIÖ

Hakeminen ja lisätietoja

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.3.2019 mennessä: carita.makinen@suomentilintarkastajat.fi. Caritalta saat myös lisätietoja tehtävästä, soita: p. 050 511 1132.

Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön. Toimi ripeästi!


ST-Akatemia Oy

ST-Akatemia on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin ja verotuksen muutoksista – yhdessäeturivin asiantuntijoiden kanssa.

Talouden ammattilaisille tarjoamme monipuolisesti koulutuksia niin lähi- ja etäkoulutuksina kuin videotallenteina. Jäsenkoulutuksilla tuemme taustayhdistyksemme jäsenten ammatillista osaamista, kun taas jäsenvalmennuksemme on suunnattu tilintarkastajiksi aikoville ja tilintarkastatutkintoihin pyrkiville.

ST-Akatemian omistaa Suomen Tilintarkastajat ry.

Lue lisää ST-Akatemiasta >

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti