Hae myynti- ja asiakkuusvastaavaksi ST-Akatemiaan

19.12.2018

ST-Akatemia_logo_www

Tule rakentamaan myynnin kasvua kanssamme!

ST-Akatemia on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Haemme tulevina vuosina vahvaa kasvua digitaalisista oppimismenetelmistä. Etsimme nyt kasvun tueksi tulostavoitteellista myynti- ja asiakkuusvastaavaa (B2B) vastaamaan myyntitoimenpiteistä suurille ja keskisuurille asiakasyrityksillemme.

Työssäsi vastaat ST-Akatemian myynnistä ja tarjoat aktiivisesti koulutuspalveluja ja julkaisuja asiakkaillemme. Teet myyntisuunnitelmat eri asiakkuusryhmille ja vastaat asetettujen myyntitavoitteiden toteutumisesta. Aktiivisen myyntityön rinnalla odotamme panostasi myynti- ja asiakkuusprosessien kehittämiseen. Tehtävä on uusi ja pääset rakentamaan siitä itsesi näköisen. Raportoit liiketoimintapäällikölle ja teet tiivistä yhteistyötä markkinointisuunnittelijan ja tuotekehitystiimin kanssa.

Sinulla on näyttöjä tavoitteellisesta myynti- ja asiakkuustyöstä ja olet kehittänyt pitkäjänteisesti asiakassuhteita. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä CRM-järjestelmän käytöstä asiakkuudenhallinnan ja myynnin tukena. Talousalan kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle eteenpäin katsovan työyhteisön, osaavat kollegat ja laadukkaat tuotteet.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin >


Kari Saloranta_neliö

Hakeminen

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.1.2019 mennessäsari.ylisirnio@suomentilintarkastajat.fi.

Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön. Toimi ripeästi!

Lisätietoja

liiketoimintapäällikkö Sari Ylisirniö p. 050 3291496 ja
osaamisen kehittämisen päällikkö Carita Mäkinen p. 050 511 1132


ST-Akatemia Oy

ST-Akatemia on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin ja verotuksen muutoksista – yhdessäeturivin asiantuntijoiden kanssa.

Talouden ammattilaisille tarjoamme monipuolisesti koulutuksia niin lähi- ja etäkoulutuksina kuin videotallenteina. Jäsenkoulutuksilla tuemme taustayhdistyksemme jäsenten ammatillista osaamista, kun taas jäsenvalmennuksemme on suunnattu tilintarkastajiksi aikoville ja tilintarkastatutkintoihin pyrkiville.

ST-Akatemian omistaa Suomen Tilintarkastajat ry.

Lue lisää ST-Akatemiasta >

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti