Koronavirustilanteen vaikutus Suomen Tilintarkastajat ry:n toimintaan

16.03.2020

Suomen Tilintarkastajat ry estää osaltaan pandemiaksi muuttuneen koronaviruksen leviämistä. Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon ennaltaehkäisyn ja viranomaisohjeet.

Toimikunta- ja työryhmätyöskentely

Kaikki toimikunta-, työryhmä- ym. tapaamiset pidetään toistaiseksi etänä. Tapaamista vaativia kokouksia pidetään ainoastaan poikkeussyistä. Toimikuntien ja työryhmien sihteerit tai muuten kokouksien käytännön järjestelyistä vastaavat henkilöt huolehtivat etäyhteyskutsuista.

Koulutukset ja muut tilaisuudet

Jäsenkoulutukset
K1-jäsenkoulutus tarjotaan toukokuussa webinaarina kolmena vaihtoehtoisena päivänä. Koulutuksesta tehdään myös tallenne. Molemmista toteutustavoista saa normaalit koulutustunnit. K1-jäsenkoulutus järjestetään myös läsnäkoulutuksena myöhästetyllä aikataululla. Koulutuskiertue starttaa toukokuun lopulla ja jatkuu kesäkuun puolelle. Seuraamme viranomaisohjeita ja päivitämme tarvittaessa toteutussuunnitelmaa.

Lisätietoa K1-koulutuksista ja vuoden 2020 jäsenkoulutustarjonnasta on tulossa huhtikuun aikana. Tällöin aukevat myös koulutusilmoittautumiset. Koulutussivuille >

Valmennukset
Tutkintovalmennukset ja ammattiin valmentavat koulutukset starttaavat toukokuussa. Tarjoamme kaikki koulutukset kesäkuun loppuun asti etäyhteydellä. Kaikista valmennuksistamme on saatavilla myös videotallenteet. Tilanteen salliessa toteutamme tilaisuudet myös läsnäkoulutuksina. Seuraamme viranomaisohjeita ja päivitämme toteutussuunnitelmaa. Valmennusten sivuille >

Talouden ammattilaisille suunnatut koulutukset
Kaikki maalis-toukokuun talouden ammattilaisille suunnatut koulutukset tarjotaan etänä. Toistaiseksi lähikoulutusmahdollisuutta ei kuitenkaan peruta, mutta tilannetta seurataan aktiivisesti. Lähikoulutukseen ilmoittautuneita osallistujia tiedotetaan tilanteesta henkilökohtaisesti. Koulutussivuille >

Paikalliset keskustelutilaisuudet
Paikallisia jäsenten keskustelutilaisuuksia ei järjestetä maalis-huhtikuun aikana. Seuraamme tilannetta ja tarkistamme ohjeistusta huhtikuun lopussa.

Yhdistyksen muu toiminta

Pyrimme järjestämään toimintamme mahdollisimman normaalisti ja sopeuttamaan sitä viranomaisohjeistuksen ja muuttuvan tilanteen mukaisesti.

Yhdistyksen henkilökuntaa on kehotettu tekemään mahdollisimman paljon etätöitä ja myös yhdistyksen sisäiset palaverit hoidetaan toistaiseksi etänä. Pyrimme palvelemaan jäsenistöä ja muita sidosryhmiä mahdollisimman normaalisti verkkosivujen, sähköpostin ja puhelinyhteyksien avulla.

Suhtaudumme tilanteeseen rauhallisesti ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla.

Huolehditaan itsestämme ja toisistamme!

Sanna Alakare_neliö3

Sanna Alakare
Toiminnanjohtaja

Asiakaspalvelu
09 7552 2010
aspa@suomentilintarkastajat.fi

Lue myös ST-Akatemian tiedote aiheesta >

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti