Tilintarkastajasta on moneksi! Radio-ohjelmasarja paljastaa neljä eri kulmaa

13.06.2018

Radiokanava BusinessFM on tehnyt neliosaisen ohjelmasarjan, joka kertoo tilintarkastuksesta ja tilintarkastajista asioita, joita kaikki eivät tiedä. Jos et kuullut jaksoja radiosta, voit kuunnella ne jälkikäteenkin milloin haluat!

Jaksot:

  1. Avausjaksossa vieraana on PwC:n toimitusjohtaja Mikko Nieminen. Aiheena on, mitä tilitarkastus on nyt ja mitä se on tulevaisuudessa. Kuuntele tästä!
  2. Toisessa jaksossa vieraina ovat Grant Thorntonin Jussi Savio sekä Finnsonic Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Nurminen. Kohtaako tilintarkastaja ennakkoluuloja tai onko se stereotypian vanki? Entä mitä kaikkea muuta tilintarkastaja voi olla kuin vain tilintarkastaja? Vesa kertoo asiakkaan ja Jussi tilintarkastajan näkökulmasta. Kuuntele tästä!
  3. Kolmannessa jaksossa vieraana on Deloitten Jukka Vattulainen. Milloin tilintarkastus on keksitty ja kenen toimesta? Lähetyksen kruunaavat mielenkiintoiset tutkimustulokset tilintarkastuksesta. Kuuntele tästä!
  4. Neljännessä jaksossa juontaja Micke Alhon (vasemmalla kuvassa) vieraina ovat Paula Roima Audimat Oy:stä ja Jukka Prepula Tiliextra Oy:stä.
    BusinessFM-radiolähetykset
    Miten Paula ja Jukka toimivat yrittäjän kumppanina ja neuvonantajana? Millaista on tilintarkastajan työ käytännössä ja mitä Tunne tilintarkastajasi -kampanjasta ajatellaan? Jaksossa käsitellään myös työ- ja elinkeinoministeriön ehdotusta tilintarkastusrajojen nostosta mikroyritysrajoihin. Kuuntele jakso tästä!

Kaikki neljä jaksoa uusitaan syksyllä 2018 BusinessFM:n radiokanavalla 89,7 MHz. Kanava kuuluu pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja myös Oulussa 27.6. alkaen.


Tutustu myös:

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti