ST-Akatemia Oy

Suomen Tilintarkastajat ry:n omistama ST-Akatemia Oy on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla kirjanpidon, taloudellisen raportoinnin ja verotuksen muutoksista. Palvelutarjontamme mahdollistaa osaamisen ylläpitämisen ja kehittämisen yhdessä tilinpäätöksen, kirjanpidon, verotuksen, yhtiöoikeuden ja tilintarkastuksen eturivin asiantuntijoiden kanssa. 

Kehitämme asiakkaillemme ja jäsenillemme jatkuvasti uusia vaivattomia tapoja ammatillisen osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. 

Tutustu kouluttajiin ja kirjoittajiin

Julkaisut ja ST-Akatemia Online 

Julkaisutuotantomme ytimessä ovat taloudellista raportointia käsittelevät mallit ja oppaat. Eri yhteisömuodoille räätälöidyt tilinpäätösmallit ovat helpottaneet tilinpäättäjien arkea jo 30 vuotta. Erityiskysymyksiin pureutuvassa asiantuntijasarjassa avataan käytännönläheisesti kirjanpidon, tilinpäätöksen, verotuksen, yhtiöoikeuden ja tilintarkastuksen ajankohtaisia kysymyksiä.

Suomenkielisinä julkaisemamme kansainväliset tilinpäätösstandardit auttavat IFRS-raportoijia standardien käytännön soveltamisessa. Yhdistyksemme jäseniä tuemme hyvän tilintarkastustavan noudattamisessa julkaisemalla suomenkielisinä tilintarkastusalan kansainvälisiä standardeja.

Ammattijulkaisut ovat luettavissa myös ST-Akatemia Online -palvelussa. Online-julkaisut päivitetään vähintään kerran vuodessa ja merkittävät säädösmuutokset päivittyvät aina ensimmäisenä online-julkaisuihin.

Tutustu julkaisuihin

Online-palveluun

Koulutusta talouden ammattilaisille, tilintarkastajille ja tilintarkastajaksi aikoville 

Talouden ammattilaisille tarjoamme niin perustasoa ylläpitävää kuin asiantuntemusta syventävääkin koulutusta kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, IFRS:sta, verotuksesta ja yhtiöoikeudesta.

Järjestämme tilintarkastajien ammatillista osaamista tukevaa ja kehittävää koulutusta Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenille. Tilintarkastajan uralle aikoville tarjoamme ammattiin valmentavaa koulutusta. Tilintarkastajatutkintoihin pyrkiville olemme räätälöineet käytännönläheisen tutkintovalmennuksen

Osaan koulutuksiamme voi osallistua myös etänä. Uutena osaamisen kehittämisen muotona tarjoamme videokoulutuspaketteja kiireisen ammattilaisen työn tueksi.

Tutustu koulutuksiin

Asiakaspalvelu - yhteystiedot

Palvelemme arkisin
klo 8.30–15
puh. 09 7552 2010
aspa@suomentilintarkastajat.fi

Tule tapaamaan meitä, toimistomme on avoinna arkisin klo 9–15.

Fredrikinkatu 61 A, 8.krs
00100 Helsinki

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti