ST-Akatemia Oy

Syksyn koulutukset 2017

Suomen Tilintarkastajat ry:n omistama ST-Akatemia Oy tuottaa koulutus- ja julkaisupalveluja tilintarkastajille, yritysjohdolle ja talouden ammattilaisille. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla sääntelykentän muutoksista. Ajankohtainen ja laadukas palvelutarjontamme mahdollistaa osaamisen ylläpitämisen ja kehittämisen yhdessä tilinpäätöksen, kirjanpidon, verotuksen, yhtiöoikeuden ja tilintarkastuksen eturivin asiantuntijoiden kanssa. 

Kehitämme asiakkaillemme ja jäsenillemme jatkuvasti uusia vaivattomia tapoja ammatillisen osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. 

Tutustu kouluttajiin ja kirjoittajiin

Julkaisut ja ST-Akatemia Online 

Julkaisutuotantomme ytimessä ovat taloudellista raportointia käsittelevät mallit ja oppaat. Eri yhteisömuodoille räätälöidyt tilinpäätösmallit ovat helpottaneet tilinpäättäjien arkea jo 30 vuotta. Erityiskysymyksiin pureutuvassa asiantuntijasarjassa avataan käytännönläheisesti kirjanpidon, tilinpäätöksen, verotuksen, yhtiöoikeuden ja tilintarkastuksen ajankohtaisia kysymyksiä.

Suomenkielisinä julkaisemamme kansainväliset tilinpäätösstandardit auttavat IFRS-raportoijia standardien käytännön soveltamisessa. Yhdistyksemme jäseniä tuemme hyvän tilintarkastustavan noudattamisessa julkaisemalla suomenkielisinä tilintarkastusalan kansainvälisiä standardeja.

Ammattijulkaisut ovat luettavissa myös ST-Akatemia Online -palvelussa. Online-julkaisut päivitetään vähintään kerran vuodessa ja merkittävät säädösmuutokset päivittyvät aina ensimmäisenä online-julkaisuihin.

Tutustu julkaisuihin

Online-palveluun

Koulutusta talouden ammattilaisille, tilintarkastajille ja tilintarkastajaksi aikoville 

Talouden ammattilaisille tarjoamme niin perustasoa ylläpitävää kuin asiantuntemusta syventävääkin koulutusta kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, IFRS:sta, verotuksesta ja yhtiöoikeudesta.

Järjestämme tilintarkastajien ammatillista osaamista tukevaa ja kehittävää koulutusta Suomen Tilintarkastajat ry:n jäsenille. Tilintarkastajan uralle aikoville tarjoamme ammattiin valmentavaa koulutusta. Tilintarkastajatutkintoihin pyrkiville olemme räätälöineet käytännönläheisen tutkintovalmennuksen

Osaan koulutuksiamme voi osallistua myös etänä.

Tutustu koulutuksiin

+ Jaa sivu | Facebook | Twitter | LinkedIn | Sähköposti