Oletko unohtanut salasanasi?

OLEN YHDISTYKSEN JÄSEN

Käyttäjätunnuksesi kaikkiin sähköisiin palveluihimme (jäsensivut ja painettujen kirjojen verkkokauppa, Koulutusportaali, ST-Akatemia Online ja Balanssi Online -arkisto) on sähköpostiosoitteesi. Mikäli sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos olet unohtanut salasanasi, koulutusportaalissa pystyt luomaan itsellesi uuden salasanan, joka toimii salasananasi kaikkiin palveluihimme.

SIIRRY KOULUSPORTAALIIN

OLEN VERKKOKAUPAN ASIAKAS

Verkkokauppaan kirjautuminen helpottaa painettujen kirjojen tilaamista, kun osoitetietoja ei tarvitse syöttää aina uudestaan. Tilauksia voi tehdä kirjautumattakin. Käyttäjätunnuksesi on tilauksen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite. Mikäli sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, tee tilaus kirjautumattomana uusilla tiedoillasi, niin saat uudet kirjautumistiedot.

Jos olet unohtanut salasanasi, syötä alla sähköpostiosoitteesi. Luomme uuden salasanan ja lähetämme sen heti sinulle.

Olen ST-Akatemia Online -palvelun asiakas

Online-palvelussa luet online-julkaisuja ja teet online-tilauksia. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi. Mikäli sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos olet unohtanut salasanasi, online-palvelun ”Kirjaudu tai rekisteröidy”-painikkeen kautta pystyt tilaamaan itsellesi uuden salasanan.

SIIRRY ONLINE-PALVELUUN